Jump to content

Lektor i Præhospital- og Akutforskning (2024-224-05918)

Vacant position

Lektor i Præhospital- og Akutforskning (2024-224-05918)

Ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Klinisk Institut, Aalborg Universitet er en stilling som 20 % lektor i Præhospital- og Akutforskning ledig fra 1. september 2024 eller snarest herefter. Stillingen er tidsubegrænset.

Aalborg

  • Deadline: 15.07.2024

  • Department: Klinisk Institut

  • Ref number: 2024-224-05918

Aalborg

Deadline: 15.07.2024

Department: Klinisk Institut

Ref number: 2024-224-05918

Vacant position

Lektor i Præhospital- og Akutforskning (2024-224-05918)

Ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Klinisk Institut, Aalborg Universitet er en stilling som 20 % lektor i Præhospital- og Akutforskning ledig fra 1. september 2024 eller snarest herefter. Stillingen er tidsubegrænset.

Aalborg

  • Deadline: 15.07.2024

  • Department: Klinisk Institut

  • Ref number: 2024-224-05918

Aalborg

Deadline: 15.07.2024

Department: Klinisk Institut

Ref number: 2024-224-05918

Job description

Stillingen som lektor er tilknyttet Center for Præhospital- og Akutforskning, hvor du også vil have din daglige arbejdsgang.
Forskningsområdet dækker særligt klinisk og klinisk epidemiologisk forskning baseret på den landsdækkende præhospitale patientjournal.

Stillingen indebærer at initiere, udføre og koordinere forskning baseret herpå samt indgå i og fremme forskningssamarbejder på tværs af regioner og på internationalt niveau. Herudover formidling af resultater ved publicering, præsentationer og forelæsninger nationalt og internationalt. Desuden varetages en særlig opgave med at rådgive i forskning i præhospitale data samt at levere data til tværregionale og landsdækkende forskningsprojekter(Præhospitale PPJ-patientforløbsdata til forsknings- og kvalitetsprojekter(rn.dk). 

Undervisning forventes i forhold til Medicin og MEDIS ved AAU samt universitetets øvrige uddannelser, ved vejledning og uddannelse af studerende på master- kandidat- og ph.d.-niveau. Hertil forventes også undervisning i forbindelse med andre medicinske og lægefaglige undervisningsforløb.

Center for Præhospital- og Akutforskning er et forskningscenter ved Aalborg Universitet under Dansk Center for Sundhedstjenesteforskning og Aalborg Universitetshospital. Vi er en gruppe forskere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har særlig kompetence inden for forskning i hele den akutte kæde, især den præhospitale patientjournal og brugen af de præhospitale data; hertil også akutte tværsektorielle patientforløb og andre beslægtede temaer. Vi arbejder for at belyse områder i den akutte behandlingskæde, der kan forbedres med det sigte at skabe gode sammenhængende akutte patientforløb. 

I centret er vi en professor, en adjungeret professor, to seniorforskere, andre forskere og ph.d.-studerende samt statistiker og sekretær. Derudover har vi ofte samarbejde med andre forskningsenheder og deltager i vejledning af ph.d.-studerende fra andre miljøer. Vi ser vejledning af bachelor- og kandidatstuderende fra lægeuddannelsen ved Aalborg Universitet som meget væsentlig og prioriterer dette højt. 

Vi har det hyggeligt og sjovt med hinanden hos os. 

Yderligere faglige oplysninger kan fås ved henvendelse til professor Erika Frischknecht Christensen, e-mail: efc@rn.dk.

Kvalifikationskrav:
Kvalifikationsniveauet for lektorer skal svare til det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, herunder erhvervelse af ph.d.-graden. Det forudsættes, at ansøgeren har dokumenteret videnskabelig produktion på internationalt niveau såvel som dokumenterede undervisningsmæssige kvalifikationer. Sundhedsfaglig baggrund er en forudsætning, ligesom at ansøgeren forventes at have længerevarende erfaring med præhospital- og akutforskning gerne med ph.d. inden for området. Der vil blive vægtet kendskab til arbejde med den landsdækkende præhospitale patientjournal, kodningserfaring, og generelt høje IT-kompetencer som vil være nødvendige i arbejdsgangene. 
Ved besættelse af stillingen vil ansøgerens forskningsmæssige og undervisningsmæssige kvalifikationer begge tilsammen indgå med en hovedvægt i helhedsvurderingen. 

Ansøgningen skal indeholde dokumentation for:

• En motiveret tekst, hvori begrundelser for at ansøge, kvalifikationer og erfaring i forhold til stillingen samt intentioner og visioner for stillingen angives

• Opdateret Curriculum Vitae

• Kopier af relevante eksamensbeviser(kandidat og ph.d.)

• Videnskabelige kvalifikationer. Der skal vedhæftes en komplet publikationsliste med angivelse af de arbejder, ansøgerne ønsker at påberåbe sig. Ansøger må max. vedhæfte 10 af disse publikationer

• Undervisningsmæssige kvalifikationer beskrevet i undervisnings-portefølje. Såfremt dette ikke er medsendt, skal ansøger vedlægge begrundelse herfor

• Formidlingsmæssige kvalifikationer herunder deltagelse i udvalg, bestyrelser, foreninger o.l.

• Øvrige kvalifikationer i forhold til stillingen

• Referencer/anbefalinger.

• Personlige data.

Den samlede ansøgning inkl. bilag kan kun sendes elektronisk ved at vælge nedenstående"søg online" funktion.

Der anvendes shortlisting. Efter høring af bedømmelsesudvalg vil institutlederen, efter rådgivning fra formanden for bedømmelsesudvalget, udvælge de kandidater, der skal gennemgå en faglig bedømmelse. Alle ansøgere vil blive orienteret om, hvorvidt de er gået videre til bedømmelse eller ej.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Såfremt der er spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan der rettes henvendelse til Annette Sønderby Nielsen, est-st-hr@adm.aau.dk.

Information vedrørende vejledninger, ansættelsesprocedure samt gældende lovgivning på området kan sesher. 

Wages and employment

Ansættelse sker i henhold til Ansættelsesbekendtgørelse nr. 242 af 13. marts 2012 samt Finansministeriets gældende Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter. Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten.

Ref number

2024-224-05918

Deadline

Apply

Employment and assessment