Studielektor i strategi, organisation og ledelse
Job description
AAU Business School bedriver forskning og uddannelse inden for erhvervsøkonomiens forskellige discipliner. Vi er hele universitetets business school, og det er vores mission at skabe værdi gennem vores engagement med omverdenen gennem uddannelser, forskning og erhvervssamarbejder. Vores fagligheder er efterspurgte, og vi er tæt på praksis gennem f.eks. studenter- og forskningsprojekter. Vi har omkring 160 ansatte og mere end 4000 studerende, der alle har til huse på vores campus i Aalborg.
Aalborg Universitet er verdenskendt for problembaseret læring(PBL), og netop PBL er et særkende ved vores uddannelser– også på AAUBS. Det er en model der virker i teori og i praksis, og det er en tilgang til uddannelse og læring, vi er ret stolte over.
Forskningsgruppen i strategi, organisation og ledelse (SOM) på Aalborg University Business School er ansvarlig for uddannelsesaktiviteter inden for flere erhvervsøkonomiske uddannelsesprogrammer på bachelor- og kandidatniveau samt flere efter- og videreuddannelsesprogrammer. Den kernefaglige undervisning dækker fag inden for strategi, organisationsteori, HRM, strategisk innovation og ledelse. Desuden dækker gruppen undervisning i PBL, projektstyring og videnskabsteori samt kvantitativ og kvalitativ metode.
SOM-gruppen arbejder forskningsmæssigt med fokus på alle aspekter af organisation, strategi og ledelse i etablerede virksomheder, startups og offentlige organisationer. Med udgangspunkt i både teoretisk/konceptuel og anvendt forskning stræber SOM-gruppen efter at levere akademisk robust og praktisk relevant forskning, som understøtter udviklingen inden for strategi, organisation og ledelse.
Stillingen fokuserer på undervisning i metodefag, videnskabsteori, projektledelse og projektvejledning på forskellige semestre. Den ideale kandidat har, foruden en relevant kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi, praktisk erfaring med organisations-, strategi og ledelsesarbejde i virksomheder.
Kvalifikationskrav
Det forudsættes, at ansøgere til stillingen har kandidateksamen eller kvalifikationer på tilsvarende niveau. Der skal desuden foreligge en positiv bedømmelse af ansøgerens undervisningskvalifikationer.
Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde følgende:
- Motiveret ansøgning.
- Opdateret CV.
- Eksamensbevis.
- Fuldstændig publikationsliste med markering af de vedlagte publikationer, der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen. Der må maksimalt vedlægges 5 publikationer.
- Medforfattererklæring. Såfremt der fremsendes publikationer, hvortil der er medforfattere, skal der vedlægges en medforfattererklæring om ansøgerens andel i fællesarbejdet. Erklæringerne skal være underskrevet af medforfatter(ne). Skabelon til medforfattererklæring.
- Dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer beskrevet i et undervisningsportfolio, som skal kunne danne grundlag for en vurdering af ansøgerens undervisningsmæssige/pædagogiske niveau. Vejledning til undervisningsportfolio.
Den samlede ansøgning inkl. bilag sendes elektronisk ved at vælge nedenstående "søg online" funktion.
Bedømmelse
Bedømmelse af kandidater til stillingen foretages af sagkyndige personer.
Shortlisting anvendes. Det betyder, at efter ansøgningsfristens udløb udvælger institutlederen, med bistand fra ansættelsesudvalget, de ansøgere, der skal bedømmes. Alle ansøgere vil blive informeret om de er gået videre til bedømmelse eller ej.
Bedømte kandidater kan blive inviteret til en jobsamtale og/eller en prøveforelæsning.
Når ansættelsesprocessen er afsluttet, sendes et afsluttende afslag til de ansøgere, der ikke kommer i betragtning til stillingen.
Har du spørgsmål?
Yderligere oplysninger om stillingens faglige indhold kan fås ved henvendelse til Head of Business School, Mette Vinther Larsen, tlf. 99408253, e-mail: mvl@business.aau.dk.
Ligeledes henvises til følgende hjemmeside: https://www.business.aau.dk/
Ved spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan der rettes henvendelse til HR-afdelingen, e-mail: SSH-hr@adm.aau.dk.
AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.
Ansættelsesprocessen på Aalborg Universitet kan omfatte en risikovurdering som et værktøj til at identificere potentielle risici forbundet med nyansættelser, der sikrer arbejdspladsens sikkerhed, compliance og integritet.
Wages and employment
Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter og bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst for akademikere i staten og cirkulære om protokollat om visse ansættelsesvilkår for videnskabeligt personale ved universiteter.
Ref number
2024-224-06126